Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Elcykler

SuperSix NEO 3
DKK 34.999,00

El cykler hos Vendelbo Cykler

Hos Vendelbo Cykler har vi et stort udvalg af elcykler til dig, der ønsker en nem og sjov transportløsning. Med en el cykel kan du komme meget hurtigere fremad, og du behøver ikke at skulle møde op til din aftale helt svedig og forpustet. Med elcykler bliver vejen fra A til B nemlig mere overskuelig, fordi du kan komme op på en fart på ca. 25 km/t.

El cykler har derfor den klare fordel, at motoren hjælper meget til, så din cykeltur bliver endnu bedre for dig. Er du nysgerrig efter, om en cykel med elmotor kunne være noget for dig? Så er du velkommen til at komme forbi vores butik i Hjørring. Her har vi mange kunder fra bl.a. Frederikshavn og Aalborg, der drager fordel af det udtagelige batteri, som gør det endnu mere sikkert at færdes på en el cykel.

Hvilken model skal du vælge?

Mange af vores kunder er i tvivl om, hvilken model de skal vælge, når de kigger på el cykler. Her står vi gerne til rådighed og hjælper dig med at finde din nye cykel. Vi har el cykler i forskellige prisklasser i butikken, så vi har god mulighed for at finde en, der passer til din budget.

Ved køb af en cykel med motor har du mulighed for finansiering hos os med 0 % i rente og en gebyrfri aftale. Vil du vide mere om vores finansieringsmuligheder, er du velkommen til at forhøre dig hos en af vores eksperter hos Vendelbo Cykler.

Vendelbo Cykler – når du har brug for en erfaren ekspert

Har du spørgsmål til, hvordan du vælger i udbuddet af elektriske cykler, så står vores team af erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi klarer også gerne service af el cykler, hvis det er på tide at efterse og/eller reparere cyklen. Kontakt os på tlf. 96 23 97 98 eller send en mail til os via jp@vendelbocykler.dk

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System